Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Zöld kávé

Osztályozás:

A zöld kávé az egyik legnépszerűbb fogyókúrás étrend-kiegészítő. Pörköletlen zöld kávébabot használnak. A pörkölés után a kávé elveszíti pozitív egészségügyi előnyeit, mivel az antioxidánsok elvesznek. A zöld kávé antioxidánsokat, klorogénsavat és koffeint tartalmaz. Az említett anyagoknak köszönhetően energiát biztosít, segíti a fogyást, csökkenti az idegrendszeri betegségek kockázatát, öregedésgátló, mérsékli a szabad gyökök hatását, megelőzi a szívbetegségeket, megelőz bizonyos rákos megbetegedéseket, segít csökkenteni a vércukorszintet, csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát és lassítja a kialakulását, valamint segít csökkenteni a rák kockázatát. A zöld kávé mellékhatásai közé tartozhat a szorongás, idegesség, álmatlanság, gyomorpanaszok vagy fejfájás az arra érzékenyeknél.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?