Wakame alga
Osztályozás:
Ez egy ehető hínár, amely a japán, koreai és kínai konyha alapanyaga. A wakame hínár magas tápértékkel rendelkezik, miközben alacsony a zsír- és kalóriatartalma.
Főként ásványi anyagokat, például magnéziumot, jódot, kalciumot, vasat és a vitaminok közül elsősorban A-, C-, E-, K-, D- és B2-vitamint tartalmaz.
Ez a hínár megelőzi a szív és a vérrendszer betegségeit, csökkenti a magas vérnyomást, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Rákellenes hatással rendelkezik. Növeli az energiát. Fenntartja a pajzsmirigy hormonális egyensúlyát. Segít a csontok erősítésében és ellensúlyozza a csontok elvékonyodását vagy csontritkulását és a csontritkulás előfutárát, a csontritkulást.
Csontopéniát.
Főként ásványi anyagokat, például magnéziumot, jódot, kalciumot, vasat és a vitaminok közül elsősorban A-, C-, E-, K-, D- és B2-vitamint tartalmaz.
Ez a hínár megelőzi a szív és a vérrendszer betegségeit, csökkenti a magas vérnyomást, csökkenti a vér koleszterinszintjét. Rákellenes hatással rendelkezik. Növeli az energiát. Fenntartja a pajzsmirigy hormonális egyensúlyát. Segít a csontok erősítésében és ellensúlyozza a csontok elvékonyodását vagy csontritkulását és a csontritkulás előfutárát, a csontritkulást.
Csontopéniát.