TRAACS®
Osztályozás:
A TRAACS® név a The Real Amino Acid Chelate System rövidítése, és az Albion Minerals exkluzív, szabadalmaztatott termékeinek kereskedelmi neve. A TRAACS szabadalmaztatott vizsgálati módszert alkalmaz.
Ez egy áttörést jelentő módszer az ásványi aminosav-kelátok kelátképződésének azonosítására és mérésére. Ez a módszer gyors Fourier-transzformációs infravörös spektroszkópiát (FT-IR) használ.Egyszerűbben fogalmazva, az FT-IR azt méri, hogy egy vegyület mennyi infravörös fényt nyel el különböző hullámhosszakon.
Emiatt az Albion TRAACS módszer jelentős előnyöket biztosít az ásványi vegyületek és aminosavak számára, például:
Ez egy áttörést jelentő módszer az ásványi aminosav-kelátok kelátképződésének azonosítására és mérésére. Ez a módszer gyors Fourier-transzformációs infravörös spektroszkópiát (FT-IR) használ.Egyszerűbben fogalmazva, az FT-IR azt méri, hogy egy vegyület mennyi infravörös fényt nyel el különböző hullámhosszakon.
Emiatt az Albion TRAACS módszer jelentős előnyöket biztosít az ásványi vegyületek és aminosavak számára, például:
- magas biológiai hozzáférhetőség (a hatóanyagoknak a bélgáton keresztül a véráramba történő magas felszívódása miatt).
- A vegyületek könnyen emészthetők, nem okoznak mellékhatásokat és nem irritálják az emésztőrendszert.
- <A vegyületek nem lépnek kölcsönhatásba más élelmiszerekkel, amelyek zavarják az ásványi anyagok felszívódását.
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?