Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Szerves nádcukor

Osztályozás:

Az organikus nádcukor olyan finomítatlan cukor, amelyből eltávolították a rákkeltő és környezetre káros növényvédő szereket. A nádcukor cukornádból készül. A cukornád világos színe és teljes íze jellemzi, mivel kevésbé van feldolgozva, és ezért a cukornádban lévő tápanyagok közül sokat megtart. Szacharózból, fruktózból és glükózból áll. Tartalmazpolifenolokat, kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat, rezet, cinket, mangánt, A- és B-vitamint, 17 aminosavat és antioxidánsokat. Az alacsony glikémiás indexének köszönhetően cukorhelyettesítőként szolgál.


Az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Támogatja a máj és a lép működését. Energiát ad a szervezetnek, javítja a koncentrációt és a memóriát. Növeli a vérnyomást.


A nádcukor túlzott használata megemelheti a vércukorszintet és súlygyarapodást okozhat.

A cukorbetegek és cukorallergiások kerüljék a nádcukor használatát.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?