S-acetil-glutation
Osztályozás:
Glutation, amelyet minden antioxidáns anyjának tartanak, és amely erősíti az immunrendszert, segít a szervezetünk egészségének megőrzésében. A glutation nemcsak bizonyos típusú betegségektől véd meg minket, hanem az autizmustól az Alzheimer-kórig terjedő kognitív problémákat és számos más egészségügyi problémát is kezel. Valójában a glutation magas szintjének fenntartása elengedhetetlen a krónikus betegségekkel való megbirkózáshoz és a krónikus betegségekből való felépüléshez.
Az S-acetil-glutation a glutation előanyaga, egy aminosav, amely védi a szervezetet az oxidatív stressztől, erősíti az immunrendszert, védi a vesét és a májat, segít a szervezet nehézfémektől és méreganyagoktól való méregtelenítésében, elősegíti a sejtek energiájának felhasználását, és csökkenti a gyulladást a szervezetben. Azáltal, hogy jelentősen támogatja az immunrendszert, mindenki számára alkalmas a fertőzések elleni védelemre, de a stressztől vagy kimerültségtől szenvedők számára is.
A glutation egy kis peptid, amelynek molekulája három aminosavból áll: glutaminsav, cisztein és glicin. A glutation a legerősebb antioxidáns, és a szervezet minden sejtje termeli, de a májban különösen fontos. Részt vesz a vörösvértestek anyagcseréje során (a mitokondriumokban) folyamatosan keletkező reaktív oxigénfajok (szabad gyökök) eltávolításában, és megvédi őket az oxidatív károsodástól. Így a sejtek magasabb glutationszintje magasabb sejtenergiatermeléssel és a sejtek egészségével jár együtt. A glutation mellett fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében és a méregtelenítési folyamatban.
Az S-acetil-glutation alkalmas:
- stressztől és kimerültségtől szenvedő emberek számára.
- Fókuszban a méreganyagoktól való megszabadulás, májkondicionálás, sejtenergia, immunitás támogatása és hormonális egyensúly.
A saját glutation-termelésünk a korral csökken. A glutation-termelés csökken a helytelen táplálkozás, az alkoholfogyasztás, a stressz, a fertőzések, a toxinok vagy a környezetszennyezés hatására is. Ha a szervezetben alacsony a glutation szintje, fogékonyabbá válunk a fertőzésekre és a betegségekre, mert nem vagyunk képesek hatékonyan méregteleníteni.
Az optimális szellemi és fizikai funkciók fenntartásához elengedhetetlen, hogy magas glutationszintet tartsunk fenn, mielőtt elérjük a 45 éves kort, mert ekkor már több olyan környezeti tényezőnek vagyunk kitéve, amelyek felgyorsítják a glutation kimerülését a szervezetünkben.
A BrainMax S-Acetyl-L-Glutation a glutation stabil és könnyen felszívódó formája, amely egyenértékű az intravénás glutation beadással. 1 kapszula 100 mg acetilált glutationt tartalmaz és funkcionális töltőanyagként szerves minőségű kurkumát használunk.
A BrainMax S-Acetyl-L-Glutation a glutation stabil és könnyen felszívódó formája, amely egyenértékű az intravénás glutation beadással. 1 kapszula 100 mg acetilált glutationt tartalmaz és funkcionális töltőanyagként szerves minőségű kurkumát használunk.
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?