Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Natív tejsavófehérje

Osztályozás:
Ez a tejsavó legtisztább feldolgozása, és ez teszi a legmagasabb minőségű fehérjévé. A natív fehérje jelentősen különbözik versenytársaitól, mivel nem savóból, hanem közvetlenül friss tejből készül, akár 10°C-os hőmérsékleten. Egyszerűen fogalmazva, a natív fehérje nincs kitéve magas hőmérsékletnek, kémiai vagy enzimes hatásnak, ezért nemcsak emészthetőbb, hanem nagy mennyiségű fehérjét (minimális fehérje denaturáció), peptideket és olyan anyagokat is megtart, mint az immunglobulinok, cisztein és laktoferrinek.Ezekről köztudott, hogy nagyon fontos gyulladáscsökkentő anyagok, amelyek támogatják immunitásunkat. És az immunitás az, ami nagymértékben befolyásolja, hogy a testnek mennyi időbe telik a fizikai megterhelés utáni regenerálódás. Az utolsó, de nem utolsósorban a natív fehérje végső ízét semmilyen módon nem befolyásolja. A natív tejsavófehérjét mikroszűréssel és ultraszűréssel állítják elő, amely technológiai előállítás gazdaságilag drágább, mint a tejsavó koncentrátumok és izolátumok.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?