Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

natív tejsavó koncentrátum

Osztályozás:

A natív tejsavófehérje a legértékesebb fehérje, amely kíméletes feldolgozása miatt elérhető.
Közvetlenül a friss tejből nyerik mikroszűréssel és ultraszűréssel, legfeljebb 10 Celsius-fokos hőmérsékleten. A minimális fehérjebontás biztosítja a magas biológiai értéket, a bioaktív fehérjefrakciók (alfa-laktalbumin, laktoferrin, immunglobulinok és mások) maximális tartalmát, az esszenciális aminosavak és a cisztin magas tartalmát.


A natív tejsavófehérje akár 16%-kal több leucint (fontos a fehérjeszintézishez) és körülbelül 40%-kal több cisztint (erős méregtelenítő és antioxidáns hatású) tartalmaz, mint a klasszikusan feldolgozott tejsavófehérje. Gyorsan emészthető fehérje, amely különösen alkalmas edzés utáni használatra, mivel támogatja az izomfehérje szintézisét. A natív tejsavó koncentrátum összfehérje-tartalma alacsonyabb a natív tejsavó izolátumhoz képest, de több bioaktív fehérjefrakciót tartalmaz.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?