Méhpempő
A virágpor vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, enzimekben és aminosavakban gazdag. Emellett nagyszerű antioxidánsforrás is. Pontos összetétele változó. Attól a növénytől függ, ahonnan a virágport gyűjtötték. A méhpollen fehérjéi nehezebben emészthetőek, mint más fehérjeforrások.A méhek virágzó növényekről gyűjtik a virágport, és emésztőenzimekkel keverik össze. Ezt a méhpollen néven ismert keveréket aztán visszaszállítják a kaptárakba, és ott tárolják, mint táplálékforrást a kaptár többi tagja számára.
A virágporszemek a legjobbat tartalmazzák, amit a természet nyújthat. A virágpor rendszeres használata hosszú életet eredményez, javítja az étvágyat, az anyagcsere javításával csökkenti az elhízottak súlyát, és növelheti a súlyt az egészségtelenül soványaknál.Javítja a bélpanaszokat, beleértve a hasmenést is, antibiotikus hatású, javítja a pszichét, a máj- és szívbetegségeket, a látást, erősíti a hajat és az ereket, gyógyítja a megnagyobbodott prosztatát és gyorsítja a növekedést.
Meglepő módon még mindig kevéssé ismert, hogy a virágpor csodálatosan kiváló gyógyhatású, hiszen gazdagbiológiai hatóanyagokban, és tartalmazza az emberi és állati szervezet számára szükséges összes elemet és vitamint. Ez a jótékony ritka virágpor eddig ismeretlen anyagokat és laboratóriumokban és klinikai vizsgálatokban igazolt antibiotikus hatásokat is tartalmaz.
A legjobb minőségű méhpollenek közé tartozik a Perga. A Perga több mint 50%-kal hatékonyabb, mint a pörkölt virágpor, és a legtöbb esetben nem okoz allergiás reakciókat.
Mit tartalmaz a virágpor?
- 19 zsírsav
- Minden B-vitamin
- C-, D- és K-vitamin
- fehérjék
- ásványi anyagok - 30 féle
- enzimek (enzimek)
- Aminosavak - több mint 20 féle