Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

A levél szerint: Z

Tensides Anisaldehid Annatto (Cl 75120) Antokians Apatit Aphanizomenon flos-aquae Aralia papírgyár Arginin Arizéma amurská Aronia fekete Ascophyllum nodosum Aszkorbinsav-polipeptid Astaxanthin Atractylis velco Babassu pálma Az igazi sztár Shea vaj Benzofenon-1 Benzofenon-9 Benzil-alkohol Benzil-benzoát Benzil-benzoát (természetes eredetű) Benzil-fahéjamat Benzil-szalicilát Benzil-szalicilát (természetes eredetű) Viszmut-oxiklorid Kókuszamidopropil-bétain Kókusz-glükozid Kokozil-prolin Diazolidinil-karbamid Szuperoxid-dizmutáz zuzmó kivonat Foszfatidil-kolin Foszfatidil-etanolamin Foszfatidil-inozitol Glükozamin-szulfát Magnézium-citrát Magnézium L-aszkorbát Magnézium-karbonát Magnézium-oxid Zab Zeaxantin Zöld tea Zöld kávé Ziziphus jujuba Észak-amerikai ginseng Imidazolidinil-karbamid Izoamil-laurát Izoamil-P-metoxicinnamát Izopropil-alkohol Izopropil- mirisztát Izopropil-palmitát Magnézium-glükonát Magnézium-biszglicinát Magnézium-treonát Magnézium-biszglicinát Magnézium-malát Foszfatidil-szerin Zsálya vadvirág Zeaxantin Zsizsik Aszkorbil-palmitát Zöld tea kivonat Magnézium-hidroxid Réz-klorofillin Szilícium-dioxid Természetes transz-rezveratrol Szilícium-dioxid Kroszkarmellóz-nátrium Magnézium-sztearát Zselatin kapszulák Zsírok Réz-citrát Magnézium L-aszkorbát Réz-biszglicinát Magnézium-glicinát Szeder - levelek Magnézium-szilikát Zselatin Magnézium-sztearát Liposzómális C-vitamin Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP Réz-glükonát Hidratált szilícium-dioxid Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum Fekete szemű Susan - kivonat Disztearoil-etil-dimonium-klorid Zsályaolaj Sztearil-citrát Szorbitán-kaprilát Zsálya geránium olaj Szacharóz-laurát Szacharóz-dilaurát Szacharóz-palmitát Izopropil-Jojobát Fitoszteril-kanolát Magnézium-alumínium-szilikát Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát Zöld tea virág kivonat Zabpehely Zsályalevél víz Izosztearil-alkohol Szorbitán-olivate Szuperoxid-dizmutáz Zsályaolaj Laktóz-intolerancia Shilajit

Blog

Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.