A levél szerint: Z
Tensides
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Aronia fekete
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Az igazi sztár
Shea vaj
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Benzil-benzoát
Benzil-benzoát (természetes eredetű)
Benzil-fahéjamat
Benzil-szalicilát
Benzil-szalicilát (természetes eredetű)
Viszmut-oxiklorid
Kókuszamidopropil-bétain
Kókusz-glükozid
Kokozil-prolin
Diazolidinil-karbamid
Szuperoxid-dizmutáz
zuzmó kivonat
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
Glükozamin-szulfát
Magnézium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Magnézium-karbonát
Magnézium-oxid
Zab
Zeaxantin
Zöld tea
Zöld kávé
Ziziphus jujuba
Észak-amerikai ginseng
Imidazolidinil-karbamid
Izoamil-laurát
Izoamil-P-metoxicinnamát
Izopropil-alkohol
Izopropil- mirisztát
Izopropil-palmitát
Magnézium-glükonát
Magnézium-biszglicinát
Magnézium-treonát
Magnézium-biszglicinát
Magnézium-malát
Foszfatidil-szerin
Zsálya vadvirág
Zeaxantin
Zsizsik
Aszkorbil-palmitát
Zöld tea kivonat
Magnézium-hidroxid
Réz-klorofillin
Szilícium-dioxid
Természetes transz-rezveratrol
Szilícium-dioxid
Kroszkarmellóz-nátrium
Magnézium-sztearát
Zselatin kapszulák
Zsírok
Réz-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Réz-biszglicinát
Magnézium-glicinát
Szeder - levelek
Magnézium-szilikát
Zselatin
Magnézium-sztearát
Liposzómális C-vitamin
Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Réz-glükonát
Hidratált szilícium-dioxid
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Fekete szemű Susan - kivonat
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Zsályaolaj
Sztearil-citrát
Szorbitán-kaprilát
Zsálya geránium olaj
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Szacharóz-palmitát
Izopropil-Jojobát
Fitoszteril-kanolát
Magnézium-alumínium-szilikát
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Zöld tea virág kivonat
Zabpehely
Zsályalevél víz
Izosztearil-alkohol
Szorbitán-olivate
Szuperoxid-dizmutáz
Zsályaolaj
Laktóz-intolerancia
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.