A levél szerint: R
Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer
Tensides
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Az igazi sztár
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Római Bertram
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Kapril-kaprikus/kaprikus triglicerid
Kapril-glikol
Kapril-kapril-glükozid
Ceteareth - 20
Cetearil-alkohol
Cetrimonium-bromid
Cetrimonium-klorid
Kondroitin-szulfát
Kókuszamidopropil-bétain
Dextrin-palmitát
Diaminopirimidin-oxid
Dikaprilil-karbonát
Dinátrium-kokoil-glutamát
Dinátrium-pirofoszfát
Distarch-foszfát
Részleg
Rénszarvas üregesfejű
Glicerin-foszfoszkolin
Gliceril-behenát
Gliceril-kaprilát
Gliceril-laurát
Gliceril-oleát
Gliceril-palmitát
Gliceril-palmitát-laktát
Glicerin-sztearát
Glicerin-sztearát-citrát
Glicerin-indecil-dekilénát
Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid
Római kamilla
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
D-Ribóz
Szuperoxid-dizmutáz
Rosavin
Nátrium-bikarbonát
Rizskorpa
Rozs/rizs pehely
Jodopropinil-butil-karbamát
Izopropil-alkohol
Izopropil- mirisztát
Izopropil-palmitát
Réz
Rhodiola rosea
Reishi
Resveratrol
Rutin
Citrullin-malát
Kreatin-monohidrát
Nátrium-alginát
Aszkorbil-palmitát
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Nátrium-klorid
Réz-klorofillin
Természetes transz-rezveratrol
Relora
Rutin por (nem citrusforrás)
Rizsliszt
Rizspor
Kroszkarmellóz-nátrium
réti lóhere
Rozmaring sav
Repülő szilfa
Rebarbara
Króm-pikolinát
Réz-citrát
Nátrium-citrát
Nátrium-borát
Réz-biszglicinát
Hidroxi-citromsav (HCA)
Króm-nikotinát
Sharp-PS®
Karnitin-tartarát
Szeder - levelek
Rosemary officinalis
Ragadásgátló anyagok E551
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
Hidroxipropil-cellulóz
Nátrium-magnézium-klorofillin
kvercetin-dihidrát
Hidroxi-citromsav
Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója
piridoxin-hidroklorid
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
EstroG-100 szabadalmaztatott keverék
Réz-glükonát
Riboflavin 5´-foszfát
PureWay-C
Hidratált szilícium-dioxid
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Ribes Nigrum levél víz
Pineamidopropil-betain
Nátrium-szacharin
Nátrium-benzoát
Rutinil-dinátrium-diszulfát
Nátrium-hialuronát
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Rubus Sakhalinensis
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Nátrium-kokoil-glutamát
Lauril-glükozid
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Retinil-palmitát
Nátrium-kókusz-szulfát
Nátrium-laktát
Kvaternium-91
Cetrimonium-metoszulfát
Polikvaternium-37
Sztearil-citrát
Rhododendron Adamsii
Szorbitán-kaprilát
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Nátrium-hidroxid
Hidroxietil-cellulóz
Poligliceril-6 oleát
Nátrium-szurfaktin
Poligliceril-10-oleát
Szacharóz-palmitát
Tokoferol-acetát
Dikaprilil-éter
Izopropil-Jojobát
Glicerin-linolénát
Fitoszteril-kanolát
Nátrium-sztearoil-glutamát
Nátrium-karbomer
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Nátrium-poliakrilát
Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid
Ricinusolaj
Ribizliolaj
Poligliceril-6-sztearát
Rozmaring illóolaj
Ragadós éger
Nátrium-kokoil-izetionát
Dracocephalum Nutans - olaj
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Steareth-4
Nátrium-kaproil/Lauroil-laktilát
Répaolaj
Nátrium-keményítő oktenilszukcinát
Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát
Nátrium-palmát
Nátrium-kokozát
Nátrium-pálmakernelát
Nátrium-kokoampoacetát
Rózsafa illóolaj
Nátrium-cetearil-szulfát
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Trietil-citrát
Nátrium-kokoil-alaninát
Nitrogén-oxid
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Izosztearil-alkohol
Poligliceril-3-diizosztearát
Nátrium-anizát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
Rozmaringlevél víz
Nátrium-fitát
Nátrium-dehidroacetát
Nátrium-lauroil-glutamát
Dinátrium-kaprilil-glutamát
Nátrium-lauroil-szarkozinát
Nátrium-olivamfo-acetát
PCA gliceril-oleát
Poligliceril-3 rizs branát
Rizspor
Szorbitán-olivate
Behenamidopropil-dimetilamin
Ornitin-alfa-ketoglutarát
Szuperoxid-dizmutáz
Rózsa a csipkebogyó rózsája
Nátrium-lauril-szulfát
Reflux
Crohn-betegség
Ragadós
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.