A levél szerint: P
1,3 - propándiol
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arab gumi
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Aralia cordata
Aralia magas
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Aronia fekete
Articsóka
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Asparagopsis armata
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Az igazi sztár
Shea vaj
Banánfa
Barleria
Pamut gyógynövény
Basil igaz
Szalma ánizs
A nagy bogáncsvirág
Beheneth-10
Fekete szemű susánok
Fekete kardamom
Holly magyal levél
paraguayi magyal
Behentrimónium-klorid
Kínai belamkanda
Fehérfejű fehércsőrű
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Bentonit agyag
Benzaldehid
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Kapril-kaprikus/kaprikus triglicerid
Kapril-glikol
Kapril-kapril-glükozid
Cetil-palmitát
Kókuszamidopropil-bétain
Kokozil-prolin
Dextrin-palmitát
Diaminopirimidin-oxid
Dikaprilil-karbonát
Dimetil-pabamidopropil-laurdimonium-tozilát
Dinátrium-pirofoszfát
Gliceril-palmitát
Gliceril-palmitát-laktát
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Szuperoxid-dizmutáz
Proteáz
Epigallokatechin-gallát
Pullanase
Protodioscin
Peptikusan kötött glutamin
Psyllium
Jodopropinil-butil-karbamát
Izoamil-P-metoxicinnamát
Izopropil-alkohol
Izopropil- mirisztát
Izopropil-palmitát
Pau D'Arco
Pursh diótörője
L-Proline
Papain
Probiotikumok és prebiotikumok
Piperine
Pterostilbene
Punicalaginas
Cink-pikolinát
Podbiel medicale
Aszkorbil-palmitát
Petrezselyem
Pisztácia folyó
Pektin
Pektináz
Pepszin
PepZin Gl®
Papaya gyümölcs por
Proscurium medical
Pregnenolon
Króm-pikolinát
Parabének
Sharp-PS®
PepZin GI™
Pomelo
PABA
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
CDP-kolin
Alpha-Pinene
béta-pinen
Hidroxipropil-cellulóz
Polifenolok
Proantocianidinek
Liposzómális C-vitamin
Proteáz DPPIV
Pantetin
Polifenolok az almakivonatból
piridoxin-hidroklorid
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
PureWay-C
PQQ
Palack tüskés
Pineamidopropil-betain
PVP
Heptil-glükozid
Parfemace
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Panthenol
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Retinil-palmitát
PCA
Polikvaternium-37
Poligliceril-6 oleát
Poligliceril-10-oleát
Szacharóz-palmitát
Dikaprilil-éter
Izopropil-Jojobát
Pálmaalkohol
Palmitoil tripeptid-5
Pentaerythrityl tetraisosztearát
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Pullulan
Polietilén
Nátrium-poliakrilát
Pálmaolaj
Poligliceril-6-sztearát
Poliszorbát 20
Perilla bozótos
Dracocephalum Nutans - olaj
Pcháč
Pomelo olaj
PEG-75 mályvacukorolaj
pacsuli illóolaj
Nátrium-palmát
Nátrium-pálmakernelát
Pekándió
Piros lencse
Palládium
Policosanol
Hexapeptid-11
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Perga pollen
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Polihidroxisztearinsav
Poligliceril-3-diizosztearát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
Petitgrain illóolaj
PCA gliceril-oleát
Poligliceril-3 rizs branát
Pale Iris gyökér kivonat
Behenamidopropil-dimetilamin
propilénglikol
Peszticidek
Paraaminobenzoesav
Szuperoxid-dizmutáz
Paradicsom ehető
Polietilén-glikol
Pánikroham
Premenstruációs szindróma
Progeszteron
Policisztás ovárium szindróma
Peptikus fekélyek
PUFA
Platypus szőlő
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?