A levél szerint: O
Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer
Ammónium-glicirrizát
Ammónium-hidroxid
Ammónium-lauril-szulfát
Ammónium-szulfát
Tensides
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Aronia fekete
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Az igazi sztár
Banánfa
Gyűrűs baobab
Barleria
Fekete kardamom
Holly magyal levél
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Kínai belamkanda
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Bis-oktildodecil-dimer-dilinolát/propándiol kopolimer
Viszmut-oxiklorid
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Cetrimonium-bromid
Cetrimonium-klorid
Kolin-klorid
Kondroitin-szulfát
Kókuszamidopropil-bétain
Kokamin-oxid
Kókusz-glükozid
Kokozil-prolin
Diaminopirimidin-oxid
Diazolidinil-karbamid
Orvosi galganum
Gliceril-oleát
Glikol-disztearát
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Osztriga gomba
Szuperoxid-dizmutáz
Dikoffein-malát
Omega 3
Epigallokatechin-gallát
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
Glükozamin-szulfát
Magnézium-oxid
Ornitin
Olajsav
Olívaolaj
Orvosi gyömbér
Imidazolidinil-karbamid
Jodopropinil-butil-karbamát
Vas-oxidok
Izoamil-laurát
Izoamil-P-metoxicinnamát
Izopropil-alkohol
Izopropil- mirisztát
Izopropil-palmitát
Oldható glükóz rost
L-Ornithine
Orvosi medvehagyma
Orbáncfű
Oregano olaj
Orvosi pitypang
Oxybenzone
Osztriga kivonat
Foszfatidil-szerin
Orbáncfű
Aszkorbil-palmitát
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Orbáncfű kivonat
Indol-3-karbinol
Kalcium-oxid
Kroszkarmellóz-nátrium
Oregano
Króm-pikolinát
Hidroxi-citromsav (HCA)
Króm-nikotinát
Molibdén-glicinát
Menankinon-7
Menankinon-4
Omega 6
Omega 7
Omega 9
Organikus Pacran® (áfonya)
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
Hidroxipropil-cellulóz
Bio-kvercetin fitoszóma
Liposzómális C-vitamin
Hidroxi-citromsav
piridoxin-hidroklorid
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
EstroG-100 szabadalmaztatott keverék
Riboflavin 5´-foszfát
Olíva levél
OptiMSM
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Homoktövis - kivonat
Pineamidopropil-betain
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Cetrimonium-metoszulfát
Polikvaternium-37
Szorbitán-kaprilát
Ostropes trombitált
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Hidroxietil-cellulóz
Poligliceril-6 oleát
Poligliceril-10-oleát
Szacharóz-palmitát
Tokoferol-acetát
Octyldodecanol
Izopropil-Jojobát
Jojoba-észterek
Fitoszteril-kanolát
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid
Poligliceril-6-sztearát
Dracocephalum Nutans - olaj
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Ammónium-alumínium
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Nitrogén-oxid
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Izosztearil-alkohol
Poligliceril-3-diizosztearát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
Nátrium-olivamfo-acetát
PCA gliceril-oleát
Poligliceril-3 rizs branát
Szorbitán-olivate
Behenamidopropil-dimetilamin
ORAC
Ornitin-alfa-ketoglutarát
Cink-oxid
Octisalate
Octocrylene
Octinoxate
Szuperoxid-dizmutáz
Polietilén-glikol
Oxidatív stressz
Crohn-betegség
Laktóz-intolerancia
Oxitocin
Shilajit
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?