A levél szerint: N
1 - naftol
Alumínium-citrát
Alumínium-hidroxid
Ammónium-glicirrizát
Ammónium-hidroxid
Ammónium-lauril-szulfát
Ammónium-szulfát
Tensides
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Aronia fekete
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Az igazi sztár
Balmina seprű
Beheneth-10
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Benzil-benzoát
Benzil-benzoát (természetes eredetű)
Benzil-fahéjamat
Benzil-szalicilát
Benzil-szalicilát (természetes eredetű)
Nyírfák
Butilén-glikol
Butilfenil-metilpropionál
Cetrimonium-bromid
Cetrimonium-klorid
Mangán-klorid
Cink-klorid
Kolin-klorid
Kondroitin-szulfát
Kokamin-oxid
Dextrin-palmitát
Diaminopirimidin-oxid
Diazolidinil-karbamid
Dinátrium-kokoil-glutamát
Dinátrium-pirofoszfát
Nyári tölgy
Glicerin-foszfoszkolin
Glicerin-sztearát
Glicerin-sztearát-citrát
Glicerin-indecil-dekilénát
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Dikoffein-malát
Epigallokatechin-gallát
Narancs illóolaj
Neroli illóolaj
Nyilak
Glükozamin-szulfát
Narancs keserű fa
Magnézium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Magnézium-karbonát
Nátrium-bikarbonát
Magnézium-oxid
Niacin
Nopal
Natív tejsavófehérje
natív tejsavó koncentrátum
Nem esszenciális aminosavak
Ningpoen gyökér keresztesvirágú
Nocellara olajbogyó
Imidazolidinil-karbamid
Jodopropinil-butil-karbamát
Magnézium-glükonát
Magnézium-biszglicinát
Napraforgó lecitin
Magnézium-treonát
Magnézium-biszglicinát
Nagyobb bojtorján
Cink-biszglicinát
Magnézium-malát
Citrullin-malát
Kreatin-monohidrát
Cink-karnozin
Cink-glükonát
Cink-pikolinát
Cink-citrát
Nátrium
Nátrium-alginát
Magnézium-hidroxid
Nátrium-klorid
Indol-3-karbinol
Málna - levelek
N-Acetil-L-cisztein
Neptun krillolaj
Természetes transz-rezveratrol
Kroszkarmellóz-nátrium
Magnézium-sztearát
Nattokináz
Niacinamid
Magnézium L-aszkorbát
Nátrium-citrát
Nátrium-borát
Króm-nikotinát
Molibdén-glicinát
Menankinon-7
Menankinon-4
Magnézium-glicinát
Karnitin-tartarát
Narancshéj
Napraforgómag
Magnézium-szilikát
Nikotinamid ribozid
Növényi cellulóz (kapszula)
Cianidin-3-glükozid C3G
Magnézium-sztearát
Nátrium-magnézium-klorofillin
kvercetin-dihidrát
Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója
piridoxin-hidroklorid
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Napraforgóolaj
Riboflavin 5´-foszfát
Növényi enzimek glutalitikus keveréke
Neem levél
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Pineamidopropil-betain
Nátrium-szacharin
Nátrium-benzoát
Négylevelű sóska kivonata
Nyírfa lé
Fekete szemű Susan - kivonat
Rutinil-dinátrium-diszulfát
Nátrium-hialuronát
Nátrium-kokoil-glutamát
NMN
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Retinil-palmitát
Nátrium-kókusz-szulfát
Nátriumsó PCA
Nátrium-laktát
Kvaternium-91
Cetrimonium-metoszulfát
Polikvaternium-37
Fenil-trimetikon
Szorbitán-kaprilát
Nátrium-hidroxid
Nátrium-szurfaktin
Növényi olaj
Glicerin-linolénát
Nátrium-sztearoil-glutamát
Nátrium-karbomer
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Nátrium-poliakrilát
Magnézium-alumínium-szilikát
Nátrium-kokoil-izetionát
Nimba olaj
Dracocephalum Nutans - olaj
Nátrium-kaproil/Lauroil-laktilát
Nátrium-keményítő oktenilszukcinát
Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát
Nátrium-palmát
Nátrium-kokozát
Nátrium-pálmakernelát
Nátrium-kokoampoacetát
Ammónium-alumínium
Nátrium-cetearil-szulfát
Nagy kócsagtörpe
Fenetil-alkohol
Nátrium-kokoil-alaninát
Nitrogén-oxid
Nátriumlevulinát
Nátrium-anizát
Nátrium-fitát
Nátrium-dehidroacetát
Nátrium-lauroil-glutamát
Dinátrium-kaprilil-glutamát
Nátrium-lauroil-szarkozinát
Nátrium-olivamfo-acetát
Napraforgóolaj el nem szappanosítható
Narancs keserű virágvíz
Szorbitán-olivate
Behenamidopropil-dimetilamin
Ornitin-alfa-ketoglutarát
Cink-oxid
Polietilén-glikol
Nátrium-lauril-szulfát
alumínium-klórhidrát
Crohn-betegség
Neurotranszmitterek
Naringin
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.