A levél szerint: H
3 - hexenol
1- hidroxietil-4,5-diamino-pirazol-szulfát
1,2 - hexadiol
4 - hidroxipropilamino-3 - nitrofenol
6 - hidroxi-indolok
Alfa-hidroxi savak
Alumínium-hidroxid
Ammónium-hidroxid
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Beheneth-10
Holly magyal levél
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Kalcium-hidroxid
Ceteareth - 20
Ceteth - 2
Hop rotary
Distarch-foszfát
Háromrészes dupla fogazat
Etilhexil-metoxicinnamát
Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid
Haematococcus pluvialis
Harpagophytum procumbnes
Hektorit
Heliotropin
Hexil-fahéj
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Hisztidin
Hawthorn egymagvú
Honeybush
HPMC kapszula
Epigallokatechin-gallát
Hajdina
Hialuronsav
Himalája só
Hidrolizált tejsavó koncentrátum
Hidroxiprolin
5-HTP
Homárok
Hal kollagén
Hericium
Hisztamin
Homoktövis
Hyssop officinalis
Heartwort
Hemicelluláz
Magnézium-hidroxid
Hypromelosa
Hólyag
Huperzin A
Homoszolát
Hidroxi-citromsav (HCA)
Sharp-PS®
L-hisztidin-hidroklorid
Hidrolizált I. és III. típusú kollagén (szarvasmarha)
Alpha-Pinene
Hesperidin
Hidroxipropil-cellulóz
a-Humulene
Hidroxi-citromsav
piridoxin-hidroklorid
hidrolizált I. típusú kollagén
Hidratált szilícium-dioxid
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Homoktövis - kivonat
Homoktövis gyümölcsolaj
Hóvirág kivonat
Heptil-glükozid
Nátrium-hialuronát
Hidrolizált búzafehérje
Hidrolizált növényi fehérje
Hársfavirág víz
Hidrolizált rizsfehérje
Hidrogénezett szójaolaj
Szacharóz-laurát
Szacharóz-dilaurát
Nátrium-hidroxid
Hidroxietil-cellulóz
Homoktövis gyümölcsvíz
Szacharóz-palmitát
Hydroxycitronellal
Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid
Homoktövis
Kálium-hidroxid
Dracocephalum Nutans - olaj
Hidrolizált lupin fehérje
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Steareth-4
Hidrogénezett ricinusolaj
Hidrolizált kukoricakeményítő
Hazai almafa
Hexapeptid-11
Hidrolizált algin
Hidrolizált jojobaészterek
Hidrogénezett pálma gliceridek citrátja
Etilhexil-sztearát
Behenamidopropil-dimetilamin
Homosalate
Hematoencephalic gát
Hipertónia
Helicobacter pylori
Crohn-betegség
Hiperkalcémia
Homeosztázis
Hipoglikémia
Hiperglikémia
Hidroxiprolin
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.