A levél szerint: G
Acetil-glükozamin
Alfa-glükán oligoszacharid
Ammónium-glicirrizát
Anisaldehid
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Arachidil-glükozid
Aralia papírgyár
Arginin
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Az igazi sztár
Banánfa
Banksia serrata
Gregor baobabja
Gyűrűs baobab
Barleria
Pamut gyógynövény
Fekete kardamom
Holly magyal levél
Behentrimónium-klorid
Kínai belamkanda
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Butilén-glikol
Gyógynövények
Kapril-glikol
Mangán-klorid
Kókusz-glükozid
Giant Checkerspot
Decil-glükozid
Dikálium-glicirrizát
Galactoarabinan
Gardenia jázmin
Gastrodia emelkedett
Geraniol
Geranium
Gevuina avellana
Ghí
Glükonolakton
Kalcium-glükonát
Glükóz
Glicerin
Glicerin-foszfoszkolin
Gliceril-behenát
Gliceril-kaprilát
Gliceril-laurát
Gliceril linoleát
Gliceril-oleát
Gliceril-palmitát
Gliceril-palmitát-laktát
Glicerin-sztearát
Glicerin-sztearát-citrát
Glicerin-indecil-dekilénát
Glikol-disztearát
Gmelina arborea
Gránátalma fa
Grapefruit
Grevillea buxifolia
Guar gumi
Guar-hidroxi-propil-trimónium-klorid
Gumojilm szilfa
Gymnema sylvestris
Gyertyán
Gentian keserű
D-Glükozamin HCL
Gőzölgő dió
Epigallokatechin-gallát
Görögszéna görög széna
Ginkgo flavon glikozidok
Glutamin
Guarana
Glicin
Goji
Ginseng igaz
Glutaminsav
Glükózszirup
Gránátalmaolaj
Glükóz rost
Glükozamin-szulfát
Magnézium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Magnézium-karbonát
Magnézium-oxid
Ginseng nem hiteles
Ginkgo biloba
Glutation
Gerániumolaj
Magnézium-glükonát
Kalcium-glükonát
Magnézium-biszglicinát
Gotu Kola
L-Glutamin
Galagonya por
GABA
Magnézium-treonát
Magnézium-biszglicinát
Gránátalma kivonat
Magnézium-malát
Cink-glükonát
Gynostemma ötlevelű
Gyöngyvirág
Alfa-galaktozidáz (Aspergillus nigerből)
Kalcium D-glutarát
Glükoamiláz
Glutation szetria
Guggul kivonat
Magnézium-hidroxid
Gabonaalkohol
Magnézium-sztearát
Gyömbérolaj
Béta-glükanáz
Gyöngyvirág
Magnézium L-aszkorbát
Molibdén-glicinát
Magnézium-glicinát
Magnézium-szilikát
Magnézium-sztearát
Guar gumi
Galactomannan
Galaktooligoszacharidok
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
EstroG-100 szabadalmaztatott keverék
Réz-glükonát
Galagonya
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Galagonya virágvíz
Kalcium-glicerofoszfát
Gyöngyházfényű kivonat
Heptil-glükozid
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Lauril-glükozid
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Glikolipidek
Poligliceril-6 oleát
Poligliceril-10-oleát
Metil-glükóz-szeszkvisztearát
Glicerin-linolénát
Poligliceril-6-sztearát
Magnézium-alumínium-szilikát
Grapefruitmag kivonat
Grapefruit olaj
PEG-75 mályvacukorolaj
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Nitrogén-oxid
Gardenia tahiti
Gránátalma mag kivonat
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Poligliceril-3-diizosztearát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
PCA gliceril-oleát
Poligliceril-3 rizs branát
Gyomirtó szerek
Polietilén-glikol
Glicerin
Gyulladás
Glikémiás index
Gasztritisz
Galliumsav
Glikémiás index
Glükomannán
Kalcium D-glikarát
Shilajit
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?