A levél szerint: F
Alfa-hidroxi savak
Alfa-glükán oligoszacharid
Alfa-izometil-ionon
Amil-fahéjalkohol
Tensides
Anisaldehid
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia magas
Arginin
Arizéma amurská
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Astaxanthin
Atractylis velco
Babassu pálma
Az igazi sztár
Fekete szemű susánok
Fekete kardamom
Fehérfejű fehércsőrű
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-fahéjamat
Fekete nélkül
Fehér agyag
Fenyő ketrec
Fehér nyírfa
Butilfenil-metilpropionál
Fekete hátú sirály
Fekete kardamom
Fűrészfogú hínár
Fahéjalkohol
Distarch-foszfát
Farnesol
Vas-ferrocianid
Füge fa platán
Foszfátok
Foszfor
Fruktán
Fusel Búzakorpa/Gaz glikozidok
Glicerin-foszfoszkolin
Fehér tyúkszem
Hexil-fahéj
Fehér hangtompító
Fehérje
Dikoffein-malát
Fenilalanin
Fahéj illóolaj
Fokhagyma illóolaj
Fluor
Fruktooligoszacharidok
Foszfatáz
Foszfodiészteráz
Farnesoll
Fruktóz
Foszfolipidek
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
Fehér fűz
Fiatal búza
Fekete dió
Fűrészpálma
Fahéj
Foszfatidil-szerin
Fűszegfű zsálya
Fekete fokhagyma
Frankincense fa
Fekete ribizli
Farkas mák
Alfa-galaktozidáz (Aspergillus nigerből)
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Fekete bors fa
Kalcium-foszfát
Fitáz
Fokhagymaolaj koncentrátum
Fulvosav
Folyékony kolloid ásványi anyag keverék
Fahéj
Alfa-linolénsav
Fokhagyma
Fenyőkéreg kivonat
Fiatal búza
Fokhagymaolaj
Fekete bors
L-fenilalanin
Flavonoid glikozidok
Flavonoidok
Fenolok
Fisetin
Fahéj kivonat
Fokhagyma por
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Riboflavin 5´-foszfát
Fitoszterolok
Fahéj liliom
Fehérbab kivonat Phase 2®
Fekete szemű Susan - kivonat
Fulvosav
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Féregolaj
Fenil-trimetikon
Fehér nyírfalevél kivonat
Tokoferol-acetát
Fitoszteril-kanolát
Fenoxietanol
Fahéjolaj
Fahéjaldehid
Fenyőmaghéj por
Fűzfakéreg kivonat
Földimogyoró
Fűzfa fekete
Fermentációs szűrlet retek gyökérből leuconostoc baktériumokkal
Fenetil-alkohol
Nátrium-fitát
Fahéjsav
Ftalátok
Formaldehid
Fluoridok
Fitokémiai anyagok
Fenyőmag
Fermentált élelmiszerek
Fitinsav
Fibromyalgia
fekete ló teszt
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.