A levél szerint: E
Acetil-cedrén
Acetil-glükozamin
Acetil-tributil-citrát
Anisaldehid
Ánizs alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Aquilegia sibirica
Arab gumi
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aragonit
Aralia papírgyár
Aralia cordata
Aralia magas
Argania tüskés
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Aronia fekete
Articsóka
Ascophyllum nodosum
Aszkorbinsav-polipeptid
Asparagopsis armata
Astaxanthin
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádó
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Balmina seprű
Shea vaj
Közös bambusz
Bambusa arundinacea szárpor
Beheneth-10
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Benzofenon-1
Benzofenon-9
Benzil-alkohol
Benzil-benzoát
Benzil-benzoát (természetes eredetű)
Benzil-fahéjamat
Benzil-szalicilát
Benzil-szalicilát (természetes eredetű)
Béta-szitoszterin
Béta-karotin
Erdei fenyő
Butilén-glikol
Butilfenil-metilpropionál
Ceteareth - 20
Cetearil-alkohol
Ceteth - 2
Cetrimonium-bromid
Cetrimonium-klorid
Cetil-alkohol
Cetil-betain
Cetil-palmitát
Ehető lencse
Decil-glükozid
Dextrin-palmitát
Dimetil-pabamidopropil-laurdimonium-tozilát
Ectoin
EDTA
Elemi
Embelia ribes
Escin
Esculin
Etanolamin
Etil-benzoát
Etil-laktát
Etil-tozilamid
Etilhexil-metoxicinnamát
Etilhexilglicerin
Etidronsav
Eukaliptol
Eucalyptus citriodora
Eucalyptus globulus
Eucalyptus polybractea
Eucalyptus radiata
Eucalyptus staigeriana
Eugenol
Glicerin-foszfoszkolin
Gliceril-behenát
Gliceril-kaprilát
Gliceril-laurát
Gliceril-oleát
Gliceril-palmitát
Gliceril-palmitát-laktát
Glicerin-sztearát
Glicerin-sztearát-citrát
Glicerin-indecil-dekilénát
Hexil-fahéj
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
európai rágcsáló
Elm fa
Béta-alanin
Delta-tokotrienol
Szuperoxid-dizmutáz
Dikoffein-malát
E-vitamin
Esther C
Echinacea
Ecdysterone
Energiaérték
Enzimek
Epigallokatechin-gallát
Eritritol
Endoproteáz
Egyiptomi kömény
Elektrolitok
Foszfatidil-etanolamin
Magnézium-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Magnézium-karbonát
Magnézium-oxid
Elecampane
Észak-amerikai ginseng
Magnézium-glükonát
Magnézium-biszglicinát
Erdei almafa
Eper
Elvetett árpa
Magnézium-treonát
Magnézium-biszglicinát
Epsom só
Magnézium-malát
Kreatin-monohidrát
Acetil-L-karnitin
eurázsiai földimókus
Európai olajfa
Eurázsiai vízililiom
Ezüst mochna
Európai karabély
Acetil-L-tirozin
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Magnézium-hidroxid
Réz-klorofillin
Természetes transz-rezveratrol
SAM-e
Kroszkarmellóz-nátrium
Magnézium-sztearát
Elvetett retek
Béta-glükanáz
EPA
Ellagsav
Réz-citrát
Magnézium L-aszkorbát
Réz-biszglicinát
Molibdén-glicinát
Menankinon-7
Menankinon-4
Magnézium-glicinát
Szeder - levelek
Magnézium-szilikát
Extra szűz olívaolaj
Magnézium-sztearát
béta-pinen
kvercetin-dihidrát
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
EstroG-100 szabadalmaztatott keverék
Réz-glükonát
PureWay-C
Endokannabinoid rendszer
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Empetrum Nigrum gyümölcslé
Pineamidopropil-betain
Fekete szemű Susan - kivonat
Heptil-glükozid
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
Poligliceril-6-kaprilát
Poligliceril-3-kokozát
Poligliceril-4-kaprát
Poligliceril-6 Ricinoleát
Fenyőolaj poligliceril-6 észterek
Retinil-palmitát
Kvaternium-91
Cetrimonium-metoszulfát
Polikvaternium-37
Cetil-észterek
Sztearil-citrát
Fenil-trimetikon
Eukaliptusz olaj
Hidroxietil-cellulóz
Poligliceril-6 oleát
Poligliceril-10-oleát
Tokoferol-acetát
Metil-glükóz-szeszkvisztearát
Glicerin-linolénát
Fitoszteril-kanolát
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Poligliceril-6-sztearát
Magnézium-alumínium-szilikát
Eperfa olaj
Dracocephalum Nutans - olaj
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Steareth-4
PEG-75 mályvacukorolaj
Hexapeptid-11
Poligliceril-3-dicitrát/stearát
Trietil-citrát
Fenetil-alkohol
Nitrogén-oxid
Ezüst hársfavirág bimbó kivonat
Elvetett uborka
Poligliceril-3-poliricinoleát
Poligliceril-2-szeszkvisztearát
Izosztearil-alkohol
Poligliceril-3-diizosztearát
Poligliceril-2-dipolihidroxisztearát
PCA gliceril-oleát
Etilhexil-sztearát
Etil-lauroil-arginát HCl
Poligliceril-3 rizs branát
Behenamidopropil-dimetilamin
Endokrin károsítók
Szuperoxid-dizmutáz
Polietilén-glikol
Enterosolvent kapszula
Bél-agy tengely
Endometriózis
Emésztőenzimek
Egy kóbor ideg
meggylé
Kálium-citrát
Kálium-citrát
Kalcium D-glikarát
Kelta só
Shilajit
Blog
Saccharomyces boulardii: Boulard Boulardia Boulardia: Az utazási probiotikum az útközbeni egészségért
A Saccharomyces boulardii egy egyedülálló probiotikus élesztőfaj, amely a bélrendszer egészségére gyakorolt jótékony hatásai miatt került a figyelem középpontjába, különösen utazás közben. Míg a legtöbb probiotikum baktériumokon alapul, a Saccharomyces boulardii egy élesztő probiotikus törzs, amely sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos bakteriális probiotikumoktól. Ez teszi ideális választássá utazási probiotikumként az utazással gyakran együtt járó emésztési problémák megelőzésére és kezelésére.
Az agy neuroplaszticitása: Az alkalmazkodás és a növekedés képessége
A neuroplaszticitás, más néven az agy plaszticitása az emberi agy egyik legelképesztőbb tulajdonsága. Ez az agy azon képessége, hogy a tapasztalatok, a tanulás, a sérülés vagy a környezeti változások hatására megváltoztatja szerkezetét és működését. Ez a folyamat lehetővé teszi számunkra az alkalmazkodást, az új készségek elsajátítását és az agykárosodásból való felépülést.
L-citrullin: a jobb teljesítmény és a gyorsabb regenerálódás kulcsa
Az L-citrullin egy olyan aminosav, amely a közelmúltban vált népszerűvé, különösen a sportolók és a fizikai teljesítmény és az általános vitalitás javítására összpontosító emberek körében. Bár nem közvetlenül esszenciális, vagyis a szervezet képes azt saját maga előállítani, az L-citrullin tartalmú étrend-kiegészítők érdekes előnyökkel járhatnak.
Növényi olajok: Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
A növényi olajok számos egészségügyi előnnyel járnak, és mindegyiknek megvan a maga sajátos felhasználási módja. Az egészségügyi előnyök mellett érdekes tudni, hogy az egyes olajokat hogyan és miből nyerik, és mire alkalmasak a legjobban a konyhában. Nézzük meg a legnépszerűbbeket és főbb tulajdonságaikat.