A levél szerint: D
2,6 - dikarboxil-piridin
1,4 - dioxán
2,3-diaminodihidropirazolo-pirazolon-dimetoszulfonát
2,4 - diaminofenoxietanol hcl
2,4-diaminofenoxietanol-szulfát
Anisaldehid
Ánizs alkohol
Annatto (Cl 75120)
Antokians
Apatit
Aphanizomenon flos-aquae
Arab gumi
Arachidil-alkohol
Arachidil-glükozid
Aralia magas
Argania tüskés
Arginin
Arizéma amurská
Aaron a félénk
Aronia fekete
Articsóka
Ascophyllum nodosum
Astaxanthin
Astrocaryum murumuru
Atractylis velco
Avokádó
Babassu pálma
Bacillus coagulans
Badiaga Fluviatilis
Az igazi sztár
Kislevelű Bakopa
Balmina seprű
Shea vaj
Közös bambusz
Bambusa arundinacea szárpor
Banánfa
Banksia serrata
Gregor baobabja
Gyűrűs baobab
Baphia nitida
Barleria
Pamut gyógynövény
Bazilika szent
Fekete kardamom
Holly magyal levél
Behentrimónium-klorid
Behentrimonium-metoszulfát
Behenil-alkohol
Behenil méhviasz
Kínai belamkanda
Vas Beluga Beluga Beluga
Benedek az orvosi
Kapril/Kapramidopropil-bétain
Kondroitin-szulfát
Kókuszamidopropil-bétain
Dalbergia shisham
Darutozid
Dátum tenyér jobbra
Decanal
Decil-glükozid
Dehidroecetsav
Dehidroxantán gumi
Dextrin-palmitát
Dl-C12-13 alkil-malát
Diaminopirimidin-oxid
Diazolidinil-karbamid
Dikaprilil-karbonát
Dimetil-pabamidopropil-laurdimonium-tozilát
Dikálium-glicirrizát
Dinátrium-kokoil-glutamát
Dinátrium-pirofoszfát
Distarch-foszfát
DMDM hidantoin
Dogwood
Dunaliella Salina
Durvillaea antarctica
Glikol-disztearát
Hippophae Rhamnoidesamidopropil-bétain
Delta-tokotrienol
D-mannóz
D-Ribóz
Dextróz
Demethoxykurkumin
D-Glükozamin HCL
DL-alfa-tokoferil-acetát
D-Mannitol
Szuperoxid-dizmutáz
Damaszkuszi rózsa virág
Damian levele
Dikoffein-malát
Foszfatidil-kolin
Foszfatidil-etanolamin
Foszfatidil-inozitol
D-vitamin
Diófa
Imidazolidinil-karbamid
Jodopropinil-butil-karbamát
DIM
DMG
Dioxinok
D3-vitamin
Foszfatidil-szerin
DMAE
Bifidobacterium lactis (Bl-04)
Kalcium D-glutarát
Deionizált víz
Digest ultimate
Indol-3-karbinol
Szilícium-dioxid
Szilícium-dioxid
D2-vitamin
DHA
D-kalcium-pantotenát
D-biotin
Kalcium-D-pantotenát
Hidroxi-citromsav (HCA)
Molibdén-glicinát
Daru Oskeruše
Szeder - levelek
Cianidin-3-glükozid C3G
PIRIDOXAL-5-FOSZFÁT
CDP-kolin
Hidroxipropil-cellulóz
kvercetin-dihidrát
Dextrin
Hidroxi-citromsav
Az uridin-5'-monofoszfát dinátrium sója
piridoxin-hidroklorid
Tokoferol keverékek Decanox MTS-90 G
Fűrészpálma kivonat (bogyók) Emed-SP
Hidratált szilícium-dioxid
Hidrogénezett keményítő-hidrolizátum
Pineamidopropil-betain
Rutinil-dinátrium-diszulfát
Disztearoil-etil-dimonium-klorid
DGL
Dimetikon
Dimetikonol
Durance rózsája
Diplazium Sibiricum
Damaszkuszi rózsa virágvíz
Szacharóz-dilaurát
Dimetikon keresztpolimer
Hidroxietil-cellulóz
Dikaprilil-éter
Palmitoil tripeptid-5
Dipeptid Diaminobutiril-benzilamid-diacetát
Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid
Dracocephalum Nutans - olaj
Dracocephalum Nutans
Disztearoiletil-hidroxietil-monium-metoszulfát
Dinátrium-lauril-szulfoszukcinát
Daisy szegényház
Diglicerin
Hexapeptid-11
Nátrium-dehidroacetát
Dinátrium-kaprilil-glutamát
Behenamidopropil-dimetilamin
Dopamin
Szuperoxid-dizmutáz
DEA
Diverticulitis
Depresszió
meggylé
Kálium-citrát
Kálium-citrát
Kalcium D-glikarát
Kelta só
Shilajit
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?