A levél szerint: 1
1,4 - dioxán
1 - naftol
1- hidroxietil-4,5-diamino-pirazol-szulfát
1,3 - propándiol
1,2 - hexadiol
Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer
Aronia fekete
Atractylis velco
Beheneth-10
Vas Beluga Beluga Beluga
Benzofenon-1
C10-18 trigliceridek
C12-13 alkil-laktát
C12-15 alkil-benzoát
C12-20 sav Peg-8 észter
C12-C15 Pareth-3
C13-14 izoparaffin
C13-15 alkán
B1-vitamin
B11-vitamin
B12-vitamin
B10-vitamin
K1-vitamin
EstroG-100 szabadalmaztatott keverék
Poligliceril-10-oleát
Bis (C13-15 Alkoxy) PG-Amodimetikon
Hexapeptid-11
C15-19 alkán
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?