Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

I. típusú hal kollagén

Osztályozás:

A halak kollagénje többnyire I-es típusú, halakból származó kollagénfehérje. Az I-es típusú kollagén a porcszöveten kívül mindenhol megtalálható a szervezetben. A bőrünk 70%-át alkotja.A halak kollagénjét a halak bőréből, pikkelyéből, uszonyaiból és csontjaiból nyerik. Fontos figyelemmel kísérni a hal kollagén forrását, hogy az olyan vadon fogott halakból származzon, amelyeknek alacsonyabb a higanytartalma, és mentes a peszticidektől és antibiotikumtól (a tenyésztett halaknál fennáll a veszélye, hogy ezeket tartalmazzák).
A hal I-es típusú kollagén glicint, prolint és nátriumot tartalmaz.

Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Segít a bőr öregedése ellen, csökkenti a ráncok számát. Javítja a bőr hidratáltságát, javítja a bőr rugalmasságát. Csökkentheti a narancsbőr megjelenését. Segíti a bőr gyógyulását és javítja a hegek állapotát. Elősegíti a csontok szilárdságát és szilárdságát, megelőzi a csontvesztést (csontritkulás). Stabilizálhatja a vércukorszintet.



Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?