Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Glutation szetria

Osztályozás:

A glutation egy intracelluláris oxidálószer, és a glutation-szetria a glutation-függő enzimek támogatásával segít megelőzni a szabad gyökök okozta károsodást. Ezek az enzimek segítenek a méreganyagok eltávolításában és a szabad gyökök megelőzésében. Ez a glutation redukált tripeptid formája, amelyet a szervezet képes előállítani és a táplálékból beszerezni. A setria glutation tiszta formáját szabadalmaztatott fermentációs eljárással állítják elő. vanantioxidáns hatása, erősíti az immunrendszert, támogatja a gyógyszerek, rákkeltő anyagok, peszticidek méregtelenítését és növeli a vér glutation szintjét. Alacsony glutationszintet okozhat a helytelen táplálkozás, a szervezet toxinokkal való szennyezése, stressz, fertőzések, öregedés. Az ajánlott napi adag 100-150 mg/nap.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?