Kattintson ide a BrainMarket.cz oldalra

Borsófehérje

Osztályozás:

Ez egy vegán és hipoallergén étrend-kiegészítő, amelyet sárgaborsóból nyert fehérje kivonásával állítanak elő. Az összes 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, amelyeket a szervezetünk nem tud saját maga előállítani, hanem a táplálékból szerzi be. Ez a fehérje minőségi vasforrás, széles körben használják erőnléti edzéssel az izomnövekedés, a fogyás és a szívbetegségek megelőzése érdekében, ahol csökkentheti a koleszterinszintet vagy a vérnyomást.

Napi 1,6 g borsófehérje/testsúlykilogramm alkalmazása bizonyítottan jelentős hatással van az izomtömeg építésére. Ugyanakkor fontos, hogy ne lépjük túl a napi 5 g/testsúlykilogrammos adagot, illetve ne helyettesítsük a kalóriabevitel több mint 35%-át fehérjével. Ez ugyanis túlságosan megterhelheti a májat a feldolgozással, ami számos mellékhatással járhat, mint például hányinger, bélproblémák, magas ammónia szint a vérben, egyes esetekben akár halált is okozhat.

Keresse meg a kompozíciót

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?