Bio-kvercetin fitoszóma
Osztályozás:
A kvercetin fitoszóma a napraforgóból származó kvercetin és a foszfolipidek kombinálásával olyan fitoszóma-komplexet alkot, amely könnyen átjut a bélgáton. Ez egy fejlett fitoszómás technológia. A fitoszóma-komplexek egy szabadalmaztatott eljárással jönnek létre, amely a növényi kivonatot a foszfolipidekhez köti, amelyek a sejtmembránok kulcsfontosságú összetevői. A kvercetin egy flavonoid, és a növényekben a legnagyobb mennyiségben előforduló molekulák közé tartozik. Megtalálható az almában, hagymában, teákban, zöldségekben, bogyós gyümölcsökben.
A kercetin képes stabilizálni az élő sejtek membránjait, segítve ezzel a hisztamin felszabadulásának csökkentését, így segítve az allergiában szenvedőket. Támogatja ésvédi a szív- és érrendszert. Azantioxidáns hatású, védi a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodástól. Vanantibakteriális hatása, hatásos szinte minden baktérium ellen, különösen a gyomor- és bélrendszer, a bőr és a húgyutak baktériumai ellen. C-vitaminnal együtt szedvecsökkentheti a bőr- és idegkárosodást, amelyet a glutation kimerülése okoz.A quercetin segít megelőzni a neurodegeneratív betegségeket (Alzheimer- és Parkinson-kór).
A kercetin képes stabilizálni az élő sejtek membránjait, segítve ezzel a hisztamin felszabadulásának csökkentését, így segítve az allergiában szenvedőket. Támogatja ésvédi a szív- és érrendszert. Azantioxidáns hatású, védi a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodástól. Vanantibakteriális hatása, hatásos szinte minden baktérium ellen, különösen a gyomor- és bélrendszer, a bőr és a húgyutak baktériumai ellen. C-vitaminnal együtt szedvecsökkentheti a bőr- és idegkárosodást, amelyet a glutation kimerülése okoz.A quercetin segít megelőzni a neurodegeneratív betegségeket (Alzheimer- és Parkinson-kór).
Blog
Fisetin: Új remény a sejtek egészségére
A fisetin egy természetes flavonoid, amely egyes gyümölcsökben és zöldségekben, például az eperben, az almában, a kiviben, a paradicsomban és a hagymában található. Ez a vegyület egyre nagyobb érdeklődésre tart számot potenciális egészségügyi előnyei miatt, különösen az öregedés és a sejtműködés támogatása terén.
Hibák a bőrápolásban
A megfelelő bőrápolás az egészséges és ragyogó megjelenés kulcsa. Mégis sokan követnek el olyan hibákat, amelyek károsíthatják vagy ronthatják a bőrt. Nézzük a leggyakoribb hibákat, amelyeket érdemes elkerülni.
Prebiotikumok: táplálkozás a bélrendszer és az egészség érdekében
A prebiotikumok az egészséges emésztőrendszer fenntartásának egyik legfontosabb tényezői. A probiotikumokkal ellentétben, amelyek közvetlenül élő mikroorganizmusok, a prebiotikumok olyan nem emészthető élelmiszer-összetevők, amelyek a bélben élő hasznos baktériumok táplálékául szolgálnak. Miért olyan fontosak, és hol találhatjuk meg őket?
Természetes édesítőszerek: A cukor egészségesebb alternatívája
A természetes édesítőszerek egyre népszerűbbek a finomított cukor alternatívájaként. Édes ízt kínálnak, de gyakran alacsonyabb kalóriatartalommal és jobb táplálkozási tulajdonságokkal. Emellett kíméletesebbek lehetnek a szervezetünkhöz és kevésbé terhelik a vércukorszintet. Milyen típusú természetes édesítőszerek léteznek, és mi teszi őket egyedivé?